Geschiedenis van PalestinaOnderzoek

Geschiedenis van Palestina: Tijdlijn

By november 24, 2023 januari 24th, 2024 No Comments

Vanuit NMD delen we betrouwbare informatie over de geschiedenis van Palestina. Op deze tijdlijn geven we belangrijke gebeurtenissen weer die hebben geleid tot de huidige situatie in Palestina. De komende tijd zullen we een aantal gebeurtenissen uitdiepen. De posts kunnen jullie lezen op deze pagina. Deze informatie kunnen we gebruiken om verder in gesprek te gaan. Houd onze pagina in de gaten voor updates. Sharing is caring, dus share, tag en like vooral!

Moge Allah onze broeders en zusters in Palestina beschermen. Moge Allah hun pijn en lijden verzachten. Moge Allah de ogen en harten van mensen openen.

#Palestina #IsraelPalestina #Geschiedenis

NMD

NMD

Leave a Reply